Tesla369® Purpurna Ploča – često postavljana pitanja

 

​Iako je Teslina purpurna ploča prisutna na svetskom tržištu gotovo 50 godina, ima dosta pitanja na koja korisnicima treba dati odgovore. Upravo iz tog razloga smo odlučili da napišemo ovaj tekst, gde ćete moći da pronađete odgovore na vaše nedoumice o Teslinoj ploči i Teslinom disku.

Da li je Teslina ploča izum Nikole Tesle?

Ne. Teslina ploča je izum Ralfa Bergstressera, koji je 28 godina nakon smrti Nikole Tesle napravio prvu purpurnu ploču, prema istraživanjima i radovima našeg velikog naučnika. Upravo iz tog razloga, Bergstresser ju je nazvao “Teslina”, iz zahvalnosti prema Tesli. Inače – Bergstresser je često dolazio u Teslinu laboratoriju, bio asistent, a kasnije i veliki prijatelj Nikole Tesle.

Kako Teslina ploča funkcioniše?

Teslina ploča i disk se ponašaju kao antene i transmiteri za tahjone – univerzalnu energiju koja nas okružuje. Tesla je bezbroj puta pominjao univerzalnu energiju koja nas sve napaja u svojim spisima. Purpurna ploča stvara jako tahjonsko polje koje ozdravljuje, ubrzava proces regeneracije ćelija, smanjuje bolove i otoke, ublažava povrede…

Da li postoje falš (falsifikati) Tesline ploče?

Verovatno da postoje. Većina proizvođača je na svom sajtu dala informacije o načinu proizvodnje Tesline ploča. Proces proizvodnje nije tajna i može se pronaći i na našim i na inostranim sajtovima. Teslinu ploču i disk može da napravi bilo ko, samo je to praktično nemoguće u kućnim uslovima i potrebna su veća finansijska ulaganja u opremu. Postoje 2 načina proizvodnje: jednoslojni i dvoslojni. Kod jednoslojnog procesa proizvodnje se primenjuje samo anodizacija, dok se kod dvoslojnog nakon procesa anodizacije primenjuje elektrohemijsko bojenje. Purpurna ploča daje iste rezultate u oba slučaja, ali često se desi da se ploče koje se proizvode jednoslojnim procesom izgrebu i izblede na Suncu. Upravo iz tog razloga se radi dvoslojna tehnologija – da spreči ogrebotine i UV zrake. Naši proizvodi su proizvedeni novom – dvoslojnom tehnologijom.

Originalna Teslina ploča je samo ona koju je prvu proizveo Ralf Bergstresser, a sve ostale (kao i naša) se proizvode po procesu koji je on ustanovio još 1971. godine. Više o originalnosti Tesline ploče imate na ovom linku – Istina o Teslinoj ploči.
U svetu postoji više od 20 proizvođača Tesline ploče i diska. Neki od njih su u: USA, Kanadi, Australiji, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Brazilu, Indiji…Proces proizvodnje se neznatno razlikuje od proizvođača do proizvođača, uglavnom je to nijansa purpurne boje koja se primenjuje, oblik i veličina, ali osnovni proces je identičan za sve.

Da li smem da nosim Teslinu ploču ili disk koliko želim?

Da, apsolutno. Što se tiče ovih proizvoda – možete biti potpuno bezbedni i koristiti koliko god želite, jer nemaju nikakve kontraindikacije. Nikada od kad se purpurna ploča proizvodi nije bilo nijednog korisnika koji je prijavio bilo kakvo neželjeno dejstvo. Jedina specifičnost je kod nesanice. S obzirom da svi imamo različit bioenergetski potencijal – neki korisnici mogu da koriste Teslinu ploču ili disk celu noć, dok su drugi “prepunjeni” energijom i nakon određenog vremena je ostave pored i brzo utonu u san (5-15min.).

Mogu li da koristim Teslinu ploču ako imam ugrađen pejsmejker ili stent?

Da. Teslina purpurna ploča nema gotovo nikakva magnetna svojstva i ne utiče na rad pejsmejkera, jer “funkcioniše” po principu koji smo objasnili iznad.

Da li Teslina ploča i disk moraju da se “pune” i “prazne”?

Ne. Teslina ploča i disk su kao što smo rekli antene za energiju, tako da nema potrebe za bilo kakvim održavanjem, punjenjem i pražnjenjem (kao što je recimo slučaj sa kristalima). Možete ih eventualno obrisati krpom, ali ni za to nema potrebe – s obzirom da se teško prlja jer je glatka na dodir.

Da li je veličina Tesline ploče ili diska bitna?

Zavisi od mnogo faktora. Ako ploču ili disk držite uz sebe ili na bolnom mestu – onda je to dovoljno. Što je dalje od vas – logično – manji je pozitivan efekat. Ako živite u prostoru gde ima puno zračenja, wifi uređaja itd. onda je najbolje da je držite stalno uz vas. Kako god – pozitivno dejstvo ploče i diska osete svi i što ih više koristite – veći su benefiti.

Da li je moguće polomiti Teslinu ploču?

Imali smo i ovakva pitanja. Sve je moguće, ali verujte nam da za tako nešto je potrebno da budete nadčovek ili “strongman”.

Koji je rok trajanja?

Teslina purpurna ploča i disk imaju neograničen rok trajanja ili do fizičkog oštećenja.

Nadamo se da smo uspeli da odgovorimo na većinu vaših pitanja i nedoumica.
Za sva ostala pitanja u vezi Tesline ploče ili diska – stojimo vam na raspolaganju.
Možete nas pozvati ili kontaktirati putem emaila.

Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.