Istina o Teslinoj purpurnoj ploči

 

S obzirom na to da se često susrećemo sa netačnim informacijama na internetu u vezi mnogih tema (kao i Tesline ploče), imamo potrebu da iznesemo pravu istinu – uz nepobitne činjenice koje ukazuju na sva pitanja i nedoumice u vezi Tesline purpurne ploče.

 

Nastanak Tesline purpurne ploče

Na internetu ne postoje informacije kada je tačno Teslina purpurna ploča nastala, sve što znamo je da se to desilo 1971. godine. 40-tih godina prošlog veka – tvorac Tesline purpurne ploče Ralf Bergstreser upoznaje Nikolu Teslu. Oni postaju prijatelji i Bergstreser je čest gost u Teslinoj laboratoriji.

Nakon Tesline smrti, Ralf Bergstreser narednih 28 godina istražuje kako struje određenih frekvencija utiču na neke materijale i dolazi do otrkrića da jake niskofrekvente struje, propuštene kroz aluminijum, naprave od aluminijuma antenu i transmiter za kosmičku energiju. Dolazi i do zaključka da se stvara jako tahjonsko polje (tahjon – hipotetička čestica brža od svetlosti) koje leči, ubrzava proces regeneracije ćelija i duhovni rast. Naknadno obojena u purpurnu boju (lekoviti deo spektra duge) nastaje prva purpurna ploča.

S obzirom na to da ga je Tesla naučio praktično o svemu što se tiče elektriciteta – Bergstreser joj daje popularno ime – Teslina ploča, kao znak zahvalnosti prema Nikoli Tesli i ona postaje veliki hit širom sveta. Klinička istraživanja su pre više od 30 godina vršena u Americi, gde su pokazala izuzetno pozitivno dejstvo na ljudski organizam.

 

Nešto o proizvodnji Teslinih purpurnih ploča

Ovo je tekst iz novina “Treće oko” koji možete pronaći na internetu. Na našem sajtu, na ovoj stranici (klikom na link), možete pročitiati kako se proizvodi Teslina purpurna ploča. Što se tiče dimenzija Tesline purpurne ploče, one su apsolutno nebitne. Svejedno je da li je Teslina ploča 3×3 cm ili 30×30 cm.

To je anodizovani aluminijum koji je procesom proizvodnje usklađen sa osnovnom kosmičkom energijom i poptuno je nebitno koje je veličine, s tim što moramo napomenuti da – što je ploča većih dimenzija, to je jače dejstvo – što je i logično. Ralf Bergstreser nikada nije govorio o tome da Tesline ploče moraju biti striktno određenih dimenzija.

Jedan proizvođač iz Beograda tvrdi da po “Teslinoj dokumentaciji” ploče moraju biti određenih dimenzija da bi delovale.

Kako je to moguće kada Teslina dokumentacija o dimenzijama i izradi purpurne ploče ne postoji , s obzirom da je Teslina purpurna ploča nastala više od 28 godina nakon Tesline smrti na osnovu istraživanja Ralfa Bergstresera, koji je konstruisao prvu purpurnu ploču i nazvao je “Teslina” purpurna ploča iz zahvalnosti prema Tesli?

Još jedno pitanje zaslužuje pažnju. Na ambalaži istog proizvođača još od 1994. godine piše kako je autor i prvi korisnik purpurne ploče bio Nikola Tesla.

Opet se postavlja pitanje kako je to moguće, kada je kreator Teslinih purpurnih ploča Ralf Bergstresser od 1971. godine, a znamo da je Tesla pronađen mrtav u hotelskoj sobi 7. januara 1943. godine? Više o kreatoru Tesline ploče i početku proizvodnje, kao i godini kada je nastala možete pogledati na ovom linku:

https://web.archive.org/web/20150302125823/http://www.zoominfo.com/p/Ralph-Bergstresser/117181528

O ispitivanju Tesline ploče

 

Ovo pitanje koje smo dobili od Adrijane nam pomalo zvuči neverovatno, s obzirom da neko tvrdi da Tesline purpurne ploče opasne po zdravlje.

Ali svakako u ovom pitanju imate još više odgovora na neke nedoumice koje često imaju korisnici, upravo zbog raznih dezinformacija i neistina koje možemo da čujemo danas u vezi Tesline purpurne ploče – proizvoda koji se po istom principu proizvodi već preko 40 godina.

Mi kao proizvođači Tesla369® Purpurne Ploče i Diska se u potpunosti slažemo sa činjenicama koje je iznela Adrijana.

Sva istraživanja kao i sertifikati imaju određeno vreme trajanja i potrebno ih je obnavljati na posle nekog vremenskog perioda. Što se tiče Tesline ploče – smatramo da tu i nije bilo potrebno vršiti bilo kakva ispitivanja, ali dobro – samim ispitivanjima možete dodatno potvrditi delotvornost proizvoda.

Na našem sajtu smo objavili naučna ispitivanja koja su vršena na klinici u Francuskoj i Australiji, naše Naučno Istraživanje u Amorbahu (Nemačka), kao i radiestezijska koja smo obavili u Srbiji.

Uostalom – pogledajte iskustva naših korisnika pa vidite da li su štetne po zdravlje ili nešto sasvim drugo.
Iskustva korisnika

Opet – klinička i naučna istraživanja su vršena u Americi, Francuskoj i Australiji gde je dokazano dejstvo Tesline ploče. Danas svako od nas može proizvesti (ako zna korake) Teslinu ploču i dokazati njeno pozitivno dejstvo i ako je napravite istim postupkom proizvodnje – svaka ploča će biti dobra i delovaće na isti način.

Kliničko, naučno ili bilo koje drugo istraživanje možete platiti i tražiti da se obavi i garantujemo da ćete imati izuzetno pozitivne rezultate. Ali opet neki proizvođači tvrde kako je samo njihova Teslina ploča originalna, a istina je da postoji više desetina proizvođača na svetu i svi koriste isti proces proizvodnje. Većina proizvođača uopšte nije ispitivala dejstvo Tesline ploče, jer se više od 40 godina proizvodi po istom principu.

Takođe – sva ispitivanja nemaju veze sa originalnošću Tesline ploče, a Ralf Bergstreser nije ispitivao Teslinu ploču, već je znao da ona deluje, a koliko se mi razumemo u originalnost određenog proizvoda – originalan može biti samo onaj prvi koji je proizveden i nijedan drugi. Uostalom – verujemo da tako dobar i moralan čovek ni u kom slučaju ne bi proizveo nešto što nije delotvorno i tako obmanjivao ljude.

Sa druge strane, Linda Gudman, verovatno najpopularniji mistik i astrolog 20-tog veka je iznela mnoge neverovatne činjenice o Teslinim pločama čak i u svojim knjigama, a u to vreme Teslina purpurna ploča nije bila ispitana. Neke od njenih izjava možete pročitati na internetu (uglavnom na američkim sajtovima) gde ona ne krije koliko je fascinirana Teslinim purpurnim pločama.

Najnovije “naučno” ispitivanje Tesline ploče

U najnovijem “naučnom” ispitivanju Tesline purpurne ploče, gde su korišćeni uzorci 3 različita proizvođača, ispitivana je adhezija boje. Kao prvo – svrha Tesline ploče je pomoć kod zdravstvenih tegoba i poboljšanje opšteg stanja organizma, tako da ovo ispitivanje nema nikakve veze sa delovanjem Tesline ploče i diska.

U ovom ispitivanju je korišćena ekstremno agresivna metoda koja se može iskoristiti da se skine boja sa svakog metala, a kamoli Tesline purpurne ploče. Ali nije nam jasna poenta ovog ispitivanja i verujemo da korisnici Tesline purpurne ploče i diska nisu kupili ove proizvode da bi kasnije proveravali posle koliko minuta se boja odvaja – ponavljamo – ovako ekstremnom metodom. U svakom slučaju, ne verujemo da bi iko kupio Teslinu ploču i disk i onda potom stavljao u N-metil pirolidon.

Potpuno je jasno da je ovakvim ispitivanjem, koje ne dokazuje ništa o delotvornosti Tesline ploče, jedan proizvođač hteo da “ocrni” druge proizvođače, a da svoj proizvod predstavi kao originalan i kao najbolji na tržištu.

 

O izradi Tesline purpurne ploče

Neki tvrde da se Teslina purpurna ploča ne sme probušiti. Više desetina proizvođača Tesline purpurne ploče u svetu proizvodi razne oblike Tesline purpurne ploče (Teslin purpurni disk, Teslina ploča u obliku anđela, privezak za kućne ljubimce…) i sigurni smo da niko od njih ne bi proizvodio i “bušio” te proizvode da misle da neće delovati kao Teslina purpurna ploča.

Korisnici ponekad svojom bušilicom naprave otvore na Teslinoj ploči bez ikakve bojazni da će umanjiti dejstvo ploče, jer se atomska struktura neće promeniti, zato što je Teslina purpurna ploča tahjonski proizvod koji je usklađen sa univerzalnom energijom bez obzira na oblik ploče.

Odgovorno tvrdimo da čak i da polomite Teslinu ploču na više delova (što je gotovo nemoguće) – da će svaki deo ostati usklađen sa kosmičkom energijom i imati svoje pozitivno dejstvo. Na slici sa desne strane možete videti Tesline ploče izuzentno kvalitetne izrade jednog inostranog proizvođača.

Da li je Teslina purpurna ploča patentirana?

Postavlja se takođe pitanje o patentu Tesline purpurne ploče. Tvorac Tesline ploče – Ralf Bergstreser nije želeo da patentira Teslinu purpurnu ploču. To naravno ne zabranjuje nekome da je patentira. Dovoljno je da je prijavi zavodu za intelektualnu svojinu oređene države i stvar je rešena.

Isto tako – neki drugi proizvođač može samo za milimetar promenuti dimenzije ploče i tako prijaviti, patentirati i zaštititi svoju Teslinu ploču. Ali i kao što se neki otimaju sa Teslinom urnom i žele da je prenesu u crkvu Svetog Save, tako se opet drugi otimaju sa Teslinom pločom i hvale je na sav glas kao svoju i originalnu, a ustvari – istina je da je to proizvod Ralfa Bergstresera.

Naše mišljenje je da je moralno i ljudski patentirati svoj proizvod, a ne tuđ. Ali opet – zakon to dozvoljava i tu je pitanje vremena – ko se prvi doseti da tako nešto uradi. Ovo je marketinški trik, jer patent deluje zvučno, a generalno ljudi nisu informisani koliko je lako patentirati nešto, pa i Teslinu purpurnu ploču.

Potpuno je jasno zašto pronalazač ne želi da bude naveden.
Svako bi naveo svoje ime kao pronalazača ako je izumeo nešto što je njegovo i što niko pre njega nije napravio, što ovde nije slučaj.

Teslina Purpurna Ploča u apotekama?

Pomenuti proizvođač iz Beograda se hvali kako svoje Tesline ploče imaju u apotekama i da su zbog toga “original”, ali ovo je stvarno besmisleno. Kako to može biti od bilo kakve važnosti? U apotekama se prodaju i igračke, hrana, obuća, šminka, kozmetika… Tako da to ne može biti nikakvo merilo niti bitan faktor. Uostalom, Teslina ploča je sredstvo prirodne medicine, a ne konvencionalne. Najvažnije je to da Teslina ploča ima efekte koje već pet decenija donosi svojim korisnicima, a ne to da li ste je kupili u radnji, apoteci, preko interneta ili ste dobili na poklon.

Isti proizvođač prekopira naš tekst reklame na Google-u, a naši korisnici znaju da mi taj tekst imamo godinama nepromenjen

Teslina ploča reklama

Tesla bi za ovako nešto izrekao čuvenu rečenicu:

“Nije mi žao što su ukrali moje ideje, već što nisu imali svoje.”

Boja Tesline purpurne ploče

Nijanse purpurne boje Tesline purpurne ploče takođe nisu bitne kao ni dimenzije ploče. Jedino je bitno da je to jedna od nijansi spektra ljubičaste boje i pozitivan rezultat neće izostati.

Kao i što sve napreduje i postaje modernije, tako i Tesla369® Purpurna Ploča sada ima sjajnu površinu sa hologramskim česticama – upotrebom novih tehnologija. Takve ploče su otpornije na spoljne uticaje, na ogrebotine, UV zrake i cena njihove proizvodnje je veća od cene proizvodnje Teslinih ploča koje imaju grubu površinu.

Ovo je istina o nastanku, proizvodnji i svim ostalim pitanjima vezano za Teslinu purpurnu ploču.
Ako imate bilo kakva dodatna pitanja – stojimo Vam na raspolaganju.

Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.