Na sajtu www.teslinapurpurnaploca.rs, jedan on naših osnovnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ova Politika Privatnosti sadrži tipove informacija koji se prikupljaju i čuvaju na našim serverima, kao i način nakoji ih koristimo. Ako imate dodatna pitanja ili želite više informacija o Politici Privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Log Fajlovi

AURORA369 PR prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ovi fajlovi beleže posetioce na sajtu. Sve hosting kompanije vrše isti posao kao deo njihove hosting analitike. Informacije koje se prikupljaju log fajlovima sadrže IP adrese, tip browsera, internet provajdera, vreme i datum, referal stranice i eventualno broj klikova. Ove informacije nisu vezane za ostale koje se vezuju za posetioce. Svrha ovih informacija je za analiziranje trendova, administraciju sajta, praćenje korisnika na sajtu i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i web brojači

Kao i mnogi sajtovi, www.teslinapurpurnaploca.rs koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste da čuvaju informacije kao što su preference posetilaca i stranice koje posećuju. Ove informacije se koriste da optimizujemo korisničko iskustvo posetilaca, menjajući sadržaj našim veb stranicama baziranim na podešavanjima browser-a posetioca i ostalim informacijama.

Marketing Partneri

Neki od partnera za oglašavanje na našem sajtu mogu koristiti kolačiće i web brojače. Naši partneri su navedeni ispod teksta. Svi naši partneri imaju svoje politike privatnosti. Za lakši pristup, postavili smo linkove njihovih Politika privatnosti:

Politike Privatnosti

Možete pretražiti navedene sajtove kako bi ste prikupili više informacija o našim partnerima za oglašavanje. Naša Politika Privatnosti je kreirana uz pomoć  Privacy Policy Generator i Privacy Policy Generator Online. Rekame ovih oglašivača, kolačići, Java skripte ili web brojači koji se šalju browseru posetioca se mogu, ali i ne moraju naći na našem sajtu. Ukoliko su postavljeni na sajtu, automatski dobijaju IP adresu. Ove tehnologije se koriste da prate i mere efektivnost marketing kampanji i da personalozuju oglase koje vidite na sajtovima koje pretražujete. AURORA369 PR nema pristup niti kontrolu za ove kolačiće koje koriste oglašivači.

Politika Privatnosti Oglašivača

AURORA369 PR Politika Privatnosti se ne odnosi na druge oglašavače ili sajtove. Preporučujemo da istražite Politike Privatnosti ovih oglašivača za više informacija. One mogu sadržati prakse i instrukcije o tome kako da podesite opcije Vaše privatnosti. Takođe možete pronaći kompletnu listu ovih politika na linkovima iznad. Možete i onemogućiti kolačiće na Vašem browseru, jednostavno kucajući u Vaš pretraživač: Šta su kolačići?

Protekcija dece

Još jedan od prioriteta na našem sajtu je protekcija dece koja surfuju internetom. Savetujemo roditelje i staraoce da prate, učestvuju i savetuju decu u njihovim onlajn aktivnostima. AURORA369 PR ne može sa sigurnošću znati da li prikuplja informacije o deci ispod 13 godina, s obzirom da to zavisi od postavki korisnika. Ako mislite da je Vaše dete ostavilo neke podatke na našem sajtu, savetujemo Vas da nas kontaktirate i da u skladu sa Vašim zahtevom uklonimo informacije iz naše baze podataka.

Onlajn Politika Privatnosti

Ova Politika Privatnosti se odnosi samo na naše aktivnosti i validna je za posetioce našeg sajta, sa osvrtom na informacije koje su posetioci podelili sa nama. Ova Politika Privatnosti ne primenjuje se na bilo kakve druge informacije koje dobijemo kroz druge kanale van ovog sajta.

Pristanak

Pretražujući naš sajt, saglasni ste sa našom Politikom Privatnosti i u potpunosti je prihvatate.

Prava potrošača

Više o pravima potrošača u vezi kupovine preko interneta možete pogledati na ovom linku:

https://www.paragraf.rs/100pitanja/prava_gradjana/prava-kupaca-kod-kupovine-putem-interneta.html

Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.