Naučno ispitivanje Tesline ploče

Preko 100 ispitanika je učestvovalo u ispitivanju i svi su bili izloženi elektromagnetnom zračenju i elektromagnetnoj radijaciji. Ovi bioenergetski testovi su pokazali da su se ispitanici u prisustvu Teslinih ploča vraćali svom izvornom (prirodnom) stanju. Testovi su takođe pokazali povećanje ili smanjenje bio-energija na određenim mestima, a to nam upravo govori da se telo vraća u balans i tako pojačava sposobnost izlečenja i obnavljanja ćelija.

Da bi se potvrdila ova ispitivanja, korišćeni su aparati:

  • Kirljanova dijagnostička fotografija (Rusija), Aura fotografija (USA)
  • Mikro-kapilarni mikroskop (Kina), Acutec Ryodoraku (Australija)
  • Prognos (Nemačka), EEG, ECG, Infracrveni termometar

Bioelektrično polje jagodice prsta (aura), prikazano na Vioilektrografiji (GDV), pre korišćenja Tesline ploče

Bioelektrično polje jagodice prsta (aura) prikazana nakon (45 min.) korišćenja Tesline ploče

Klinička ispitivanja Tesline ploče su takođe vršena i u Americi i Srbiji. Kao i svaki put, Teslina ploča je pokazala svoje pozitivno dejstvo. Milioni korisnika širom sveta su potvrdili pozitivno delovanje Tesline ploče i Teslinog diska, a na našim i inostranim sajtovima možete pročitati ono što korisnici imaju da kažu. Na tržištu postoji mnoštvo proizvoda na kojima nisu vršena nikakva ispitivanja, a opet možemo reći da pozitivno deluju na ljude, biljke, životinje. Mi nikako ne želimo da favorizujemo naše proizvode i da kažemo kako su najbolji, ali činjenica je da nijedan proizvod osim Tesline ploče nije na tržištu toliko dugo. Nadamo se da će u budućnosti postojati aparati koji će moći da izmere i one suptilne energije o kojima je Nikola Tesla govorio, pa ćemo tako možda otkriti još poneku osobinu ovih proizvoda.

Napomena: U ovim istraživanjima se ne tvrde nikakvi lekoviti efekti, ali kada se osoba nalazi u energetski pozitivnom polju – ubrzava se proces regeneracije ćelija. Kao što smo napomenuli u uputstvu – Teslina Purpurna Ploča i disk nisu zamena za klasične metode lečenja, već pomoćna sredstva koja pomažu da energiju održavamo na visokom nivou.

Šerujte, podelite sa prijateljima...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.