O Teslinoj Purpurnoj Ploči

Dobrodošli na stranice sajta u vezi Tesla369® Purpurne ploče – jednog od najvećih izuma u oblasti alternativne medicine, a koje je prodato u više od 50 miliona primeraka u svetu.

Ovo malo “čudo” – Tesla369® Purpurna ploča – donosi mnoge dobrobiti kod mnogih zdravstvenih problema i stvarno je teško nabrojati kakve sve benefite možete imati kada je koristite. 

Tvorac Tesline purpurne ploče jer Ralf Bjergstreser, inače dugogodišnji prijatelj Nikole Tesle, koji je još pre 40 godina prateći Teslina uputstva napravio prvu pločicu i istog trenutka se svet zaljubio u nju.

Linda Gudman, jedna od najpoznatijih mistika i astrologa prošlog veka, u više navrata je izjavila i nije krila svoje ogromno oduševljenje Teslinim pločama. Čak je i u svojoj knjizi “Zvezdani znakovi” napisala obiman tekst o tome šta sve ove pločice mogu da učine za Vas.

Tesla369® Purpurna ploča je purpurne boje, a za to postoji više dobrih razloga. Prvi je to što je purpurna boja lekoviti deo spektra duge. Drugi je to što je pinealna žlezda koja je u mozgu i nadzire rad svih ostalih endokrilnih žlezda – purpurne boje. Takođe će i gotovo svaka osoba koja se bavi bioenergijom neretko “favorizovati” upravo tu boju. Vršena su mnogobrojna ispitivanja u vezi Teslinih ploča, raznim aparatima i uvek je potvrđeno pozitivno delovanje na ljudski organizam, biljke, životinje…Ako ploču nosite sa sobom stalno – konstantno povećavate Vašu ličnu frekvenciju i održavate je na najvišim nivoima.

Takođe je korisnici stavljaju ispod flaše sa vodom, ispod namirnica i prijavljuju kako namirnice i voda dobijaju drugačiji ukus. Iz nekih ličnih iskusava, a takođe iz iskustava korisnika – možemo reći da Tesla369® Purpurna ploča daje najbolje efekte kada se drži u predelu srca. Tada se gotovo istog trenutka osetite smireni, opušteni, a mozak za kratko vreme ulazi u alfa stanje – stanje meditacije.

Možemo nabrojati veći broj primera osoba čije je lečenje ubrzano, rane zarasle za mnogo kraće vreme, bolovi nestali, celokupno stanje organizma drastično poboljšano. Možemo takođe da navedemo neke od stanja kod kojih je Tesla369® Purpurna Ploča izuzetno uspešna: anksioznost, alkoholizam, artritis, astma, ekcemi, išijas, glavobolja, grčevi, mučnina, istegnuća, razni bolovi, nesanica, opekotine, razna uganuća…

Zadatak Tesla369® Purpurne ploče je da onome ko je koristi donese više životne energije (Prane, Či, kosmička energija…) i tako ubrza urođenu sposobnost za samoizlečenje.

Procesom proizvodnje ploča, menja se atomska i kristalna struktura samog materijala i tako se ove pločice usklađuju sa osnovnom frekvencijom i vibracijom univerzuma.

Tesla369® Purpurna ploča se ponaša kao antena za tahjone – čestice koje se kreću brže od svetlosti, a o kojima je Tesla često pričao i naglašavao da upravo one mogu biti od najveće važnosti za čovečanstvo. Tako se ubrzava lečenje na mnogim nivoima i nije ni čudo što su milioni korisnika u svetu dali svoj glas Teslinoj ploči. Neki od korisnika se nikada ne odvajaju od njih i ne mogu da zamisle život pre nego što su nabavili svoj lični primerak. O Teslinoj ploči ćete pronaći mnoštvo tekstova i pozitivnih komentara, kako na našim, tako i na inostranim sajtovima.

Mi Vas pozivamo da pregledate ako želite sve stranice ovoga websajta, da pronađete nešto interesantno za sebe,
pa ako Vam se ova cela priča u vezi ovih malih “kosmičkih čuda” svidi – postanete korisnik Tesla369® Purpurne Ploče ili Tesla369® Purpurnog Diska.

U svakom slučaju – želimo Vam svako dobro, da na jedan ili drugi način rešite svoje probleme,
podignete Vašu ličnu frekvenciju na zavidan nivo i tako zajedno sa drugima izgradite jedno bolje društvo – jednu zdravu planetu Zemlju.

Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.