Kako se proizvode Tesla369® Purpurna Ploča i Disk

 

Ovde je opisan proces proizvodnje Tesla369® Purpurne Ploče. U prinicipu, svako može da napravi Teslinu ploču ako zna korake koje treba ispoštovati u procesu proizvodnje, mada to nije isplativo u kućnim uslovima, a takođe može biti i opasno.

 

1. Čisćenje i poliranje

Aluminijumske ploče se potapaju u vrelu vodu i tako čiste od masnoća i nečistoća. Ispiranje se vrši destilovanom vodom, nakon toga se potapa u kade sa sodom i azotnom kiselinom.

2. Proces anodizacije

Tesla369® Purpurna Ploča se pravi od aluminijuma, jer aluminijum ima pravilnu rešetkastu strukturu. Naše Tesline ploče i diskovi su izrađeni od najkvalitetnijeg – čistog aluminijuma oznake Al 99,5. Na tržištu postoje razne vrste aluminijuma kao što su Al Mg1, Al Mg2, Al Mg3…To su sve legure aluminijuma, ali Teslina ploča daje najbolje efekte kada se proizvede od aluminijuma oznake Al 99,5.

Proces anodizacije počinje u sumpornoj kiselini i traje od 40 minuta do jednog sata – sve zavisi od debljine zaštitnog sloja oksida koji želimo da dobijemo. Kroz rastvor se propušta jaka jednosmerna struja i tako se stvara kristalni sloj, čija je debljina oko 20 mikrona. Naše Tesline ploče i diskovi su proizvedene po evropskim standardima i odstupanja su +/- 10% od idealnih 20 mikrona. U rastvor se dodaje boja i njena nijansa zavisi od vremena i jačine struje koju propuštamo kroz ploče.

3. Elektrohemijsko bojenje aluminijuma

Elektrohemijsko bojenje se vrši nakon anodizacije i njen sloj bi trebalo da bude od 70 do 80 mikrona. Ovaj proces je takođe po evropskim standardima i kvalitet se prepoznaje na prvi pogled. Takve ploče su glatke na dodir i otpornije na UV zrake, ogrebotine i oštećenja. Najnovija tehnologija proizvodnje podrazumeva i dodavanje hologramskih čestica u proces.
​U svakom slučaju – rok upotrebe Tesline ploče i diska je neograničen.

4. Proces integracije blagotvornih frekvencija

U ovom koraku integrišu se blagotvorne frekvencije koje su naučno dokazane kao pozitivne za sva živa bića na planeti. Specijalni zvučni i vibracioni proces koji se primenjuje nakon elektrohemijskog bojenja traje 24 sata, gde se Tesline ploče i diskovi dodatno izlažu zvuku i vibraciji i na taj način se pojačava pozitivno dejstvo finalnog proizvoda. Ovaj proces je korišćen neposredno nakon proizvodnje prvih ploča još pre više od 40 godina, ali većina proizvođača ga ne primenjuje. Dugogodišnjim istraživanjem, ustanovili smo da Tesline Ploče i Diskovi daju najbolje efekte kada se integrišu “zaboravljene” frekvencije. Sam proces integracije frekvencija je tajna.

 

Ovim koracima su ispunjeni svi uslovi da se proizvede Tesla369® Purpurna Ploča i Disk.
Korpa
  • Nema proizvoda u korpi.